LEDGuru avagy a professzionális világítástechnika sztárjai

LEDGuru avagy az építkezésünk története, illetve a világítástechnika esete

Valószínűleg aki régebb óta ismer, vagy olvassa, a cikkeimet az abszolút tisztában van azzal, hogy nem is olyan régiben, természetesen mikor máskor, mint a korona vírus totális közepén, belevágtunk életünk első igencsak nagyszabású, mondhatni egészen komoly építkezésébe. Természetesen kissé röhejesen hangzik, hogy mi a párommal pont a pandémia közepén a semmiből úgy gondoltuk, hogy igen nekünk most kell elkezdenünk építkezni. Mi pont most, hogy zárva van, minden szeretnénk online bevásárolni igénybe venni a LEDGuru az OBI a Praktiker az IKEA és még sorolhatnám hosszan a különböző bútor illetve építkezéshez szükséges webáruházak nevét, de úgy hiszem abszolúte felesleges ez, hiszen maximálisan érthetetlen az a logika, ami alapján mi kitaláltuk, hogy pont most kezdünk el építkezni. Tulajdonképpen bele gondolva abszolút érthetetlen, hogy ez egyáltalán melyik dimenzióba fordult meg a fejünkben. Magam se értem, hogy hogy vettük rá erre a bátorságot, hiszen ez annyira hülyeség és annyira abszurd, hogy még a rokonaink is teljesen kikészültek attól, hogy mégis, hogyan hozhatunk ennyire felelőtlen döntést. Az igazság az, hogy ezt igazából magam sem értem teljesen és valahol mai napig azon gondolkozom, amikor újra és újra a legalapvetőbb dolgoknál akadályba ütközök, hogy tényleg abszolút nem értem, hogy ez mégis hogyan történhetett meg. De kezdem elengedni a saját örültségünket és csak szimplán sodródni az árral, hiszen az amúgy is egy majdnem mindig bevált folyamat. Csak időnként végződik bukással, de azokban az esetekben pedig mindig tanul az ember a saját hibáiból, úgyhogy végül is mindent összevetve így jött ki a legjobban.

LEDGuru avagy az építkezésünk megkezdésének az okai, avagy miért a járvány időszakot találtuk a legmegfelelőbbnek?

Úgy hiszem, erre a kérdésre nem igazán létezik jó válasz, ugyanis amennyiben megpróbálnék rá helyesen válaszolni szinte egészen biztos, hogy össze – vissza kezdenék el magyarázkodni, hiszen erre értelmes és racionális válasz valószínűleg abszolút nem létezik. Ellenben egészen biztos vagyok abban, hogy amennyiben leírom azokat az indokokat, amik alapján döntünk, egy fokkal kevésbé tűnünk idiótának, ami valljuk be ebbe az esetben már szinte fél siker. Én személy szerint úgy gondolom, hogy mindenképpen jó döntést hoztunk. Annak ellenére, hogy folyamatosan olyan jellegű akadályokba ütközünk, hogy például nem értettünk eléggé hozzá, és nem tudtunk megrendelni normálisan egy rendes világítás technikai berendezést és a LEDGuru ügyfélszolgálatát kell zaklatnom folyvást, hogy legyenek a segítségünkre a megfelelő világítástechnika kiválasztásához. Szakember hiányában mi ugyanis abszolút analfabéták vagyunk, és semmiképpen sem szeretnénk magunkra hagyatkozni, így feltétlen a LEDGuru csapatához fordultunk tulajdonképpen minden egyes problémánkkal segítségért.

A LeDGuru előnyei

A LEDGuru javára pedig azt szükséges felhoznom, hogy mindig maximálisan a segítségünkre voltak, tulajdonképpen olyan esetben is, amikor nem is az ő termékeikkel volt a probléma, hanem valami teljesen más szálon futva volt található a problémaforrás. Természetesen ez egy teljesen más jellegű dolog, ami arra ad következtetést, hogy a LEDGurut és minden egyes kedves ismerősömnek abszolút ajánlom, hiszen maximálisan meg vagyok elégedve a kiszolgálással. De visszatérve arra, tényre, hogy pontosan miért történt ez az egész építkezés a legnagyobb káosz közepén mindössze annyi a válaszom, hogy most volt arra időnk és energiánk mindkettőnknek, hogy egyszerre belevágjunk. Hiszen amennyiben más időszakban kezdtük volna el az építkezést, valószínűleg teljesen máshogy is alakult volna és közel sem tudtuk volna olyan dinamikusan irányítani az egészet, mint ahogyan most tettük, így mindenképpen csak ajánlani tudom azt, hogy bár tényleg elképesztően nehéz ez az időszak próbáljunk belőle valami jót kihozni, hiszen csak így tehetjük a szürke hétköznapokat színesebbé, illetve így tudunk valami egészen újba belevágni. Tulajdonképpen így részben utólag és mondhatni félúton abszolút nem bántam meg azt, hogy ennek éppen ebben a nehéz vírus időszakban vágtunk neki. Hiszen valószínűleg ennyi szabad időnk soha az életben többet nem adódik majd így feltétlen, hogy kihasználtuk azt, amit hozott ez az elmúlt lassan több, mint egy éves időszak és megpróbáltunk a legnagyobb rosszban is valami csodásat létrehozni, hiszen az élet boldogságának egyik fő alapja, hogy meg kell tanulni még a sárból is várat építeni.