Melyik a legjobb műterem Budapesten?

Miért jó a műtermi fotózás?

Úgy gondolom hatalmas fordulatot vett az életem abban a pillanatban, amikor elkezdtünk a párommal mindenfajta filmes munkákat elvállalni. Őszintén szólva engem mindig is érdekelt az adott terület, elvarázsoltak a műtermi fotózások, a filmes munkák, még akkor is, ha csak sétálni kellett a szerepben. Számomra mindig nagyon vonzónak tűnt ez a világ, hiszen abszolút meg van a varázsa ennek az egész univerzumnak. Az akadály tulajdonképpen csak annyi volt mindig is, hogy nem mertem egyedül belevágni ebbe az egész folyamatba. Féltem az ismeretlentől, a váratlan élményektől és egy csomó olyan jellegű eseménytől, mely nyilvánvalóan egy új kezdettel jár. Viszont a barátomnak köszönhetően ketten belevágtunk ebbe a folyamatba, hiszen ketten nyilvánvalóan bátrabban vágunk bele az ismeretlenbe és őszintén szólva valami egészen új világ nyílt ki előttük. Ugyanis amint beregisztráltunk szinte azonnal nagyon felkapottak lettünk a casting ügynökségnél, rögtön el is küldtek mindkettőnket portfólió fotózásra és mindenfajta olyan jellegű tevékenységre mely szükséges ahhoz, hogy több megkeresésünk legyen. Így belevágtunk a fotózásokba, mind a műtermi, mind a szabadtéri fotózást is elkészítettük, mely szükséges volt a portfóliónk kivitelezéséhez. Így ennek fényében azonnal bele is láttunk a filmes világ mellett a modell világba is.

Szabadtéri vagy műtermi fotózás?

Amikor elkezdtük készíteni a portfóliónkat szinte azonnal felmerült a kérdés, hogy műtermi fotózást szeretnénk e vagy inkább szabadtérit. Miután nem igazán voltunk jártasak ebben a témában úgy gondoltuk az a legegyszerűbb, ha mindkét opciót kipróbáljuk, így mindkettőről gyűjtünk némi tapasztalatot, ami alapján esetleg tudunk véleményt alkotni az adott stílusról. Számomra őszintén szólva egyértelműen a műtermi fotózás volt szimpatikusabb, melyet a G3 fotóstúdió műtermeiben készítettünk el. Ugyanis sokkalta professzionálisabb képeket lehet készíteni az adott műterem kompetenciáit igénybe véve, mint más jellegű esetleg szabadtéri fotózások alkalmával. Bár érdekes módon a páromnak, példának okáért még jobban tetszett a szabadtéri fotózás, mint a műtermi. De nekem személy szerint abszolút a műtermi fotózás volt a kedvencem, hiszen már csak maga a hangulat, amit tükrözött az egész fotózás az számomra fantasztikus élmény volt. Éppen ezért én mindenképpen a műtermi fotózás mellett teszem le a voksom, hiszen egészen fantasztikus élmény az amikor stylistok, fodrászok, sminkesek segédkeznek a fotózás alatt és tulajdonképpen film sztárnak érezheti magát az ember ezekben a pillanatokban. Egyébként én személy szerint nagyon meg voltam elégedve a G3 fotóstúdió műtermeivel, kompetenciáival és a teljes szolgáltatással, amit nyújtott az adott fotó stúdió, ugyanis egészen kiváló minőségű maga a fogadtatás is illetve már a bérlés menetétől kezdve egészen a kivitelezésig. Az alábbiakban egy igazán rövid bemutatást nyújtanék a G3 fotóstúdióról, illetve az annak a bérlésnek a menetéről, de a G3 honlapon elmerülhettek a részletekben is: https://www.g3studio.hu/

A G3 fotóstúdió műtermei

Maga a fotózás illetve a műterem bérlés menetének az első lépése az adott stúdióban egy ingyenesen beregisztrált előre egyeztetett időpontban zajló konzultáció, melynek során megegyezünk az árban illetve az igények felmérése során a műterem kiválasztására is sor kerül az egyéb segédeszközök kiválasztásának a kíséretében. Az ár általában a fotózás napján kifizetődő 99 ezer Ft+ ÁFA abban az esetben, ha igénylünk plusz szolgáltatásokat, mint fodrász sminkes stb., amennyiben ezekre nem tartunk igényt nyilvánvalóan máshogyan alakul az ár. Az eredeti végösszeg egyébként tartalmazz 6db profin retusált képet, továbbá professzionális sminket, profi fodrászt, illetve stylist, aki személyre szabottan segédkezik, a megfelelő ruha kiválasztásában amennyiben ezeket a szolgáltatásokat nem vesszük igénybe úgy értelem szerűen olcsóbban alakul az ár.

Én személy szerint úgy gondolom, hogy a G3 fotóstúdió ahhoz mérten, hogy mennyire kiváló kompetenciákkal van megáldva és milyen magas minőségű szolgáltatást nyújt, ahhoz képest egészen alacsony áron mozog és abszolút megfizethető kategóriába tartozik. Én személy szerint úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes kipróbálni az adott fotóstúdió műtermeit és amennyiben már a kibérlés mellett döntöttünk én úgy gondolom, hogy érdemes igénybe venni a szolgáltatásokat is melyeket nyújt az adott stúdió, gondolok itt a stylist, fodrász és sminkesre, ugyanis egyértelműen megéri ezt a teljes csomagot választani a teljes professzionalistás érdekében. Úgyhogy mindent összevetve én minden kedves érdeklődőnek maximálisan ajánlom a G3 fotóstúdiót, műtermeit és szolgáltatásait, ugyanis garantáltan nem fogja megbánni senki, sem aki ezt az alternatívát válassza.