Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK

CSOK

Családok Otthonteremtési Kedvezménye.

Új lehetőségek a családi otthonteremtésben

 

A 2016-os év elejétől fontos változások történtek a családi otthonteremtés támogatási rendszerében.
A következőkben részletesen megismerheti a CSOK feltételeit és a támogatás által nyújtott lehetőségeket. Emellett természetesen szívesen adunk személyes, mindenre kiterjedő tájékoztatást az ország bármelyik Takarék fiókjában.

 

A CSOK nyújtását az új lakások építéséhez, vásárlásához kapcsolódó lakáscélú támogatásról szóló 16/2016. (II.10.) Kormányrendelet szabályozza.

 

A használt lakás vásárlásához, bővítéséhez igényelhető CSOK támogatást a Családi otthonteremtési kedvezményről szóló 17/2016. (II.10.) Kormányrendelet  szabályozza.

 

 

Tudja meg, mi a CSOK, és milyen feltételekkel igényelhető!

 

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezménye Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

 

További információ: http://image.takarek.hu/csok/# milyen-celokra

Hirdetmények