Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet
 1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. HITELEK
 4. BÉKÉS Takarék Szabad Felhasználású Hitel

BÉKÉS Takarék Szabad Felhasználású Hitel

Amennyiben kötöttségektől mentesen szeretné finanszírozni pénzügyi terveit, akkor igényelje a piaci kamatozású, ingatlanfedezet mellett nyújtott Takarék Szabad felhasználású Hitelt.


 

Milyen célra igényelhető?

 

 • Ingatlanbiztosíték felajánlása mellett szabadon felhasználható.

 

Ki igényelheti?

 •  A kölcsönt olyan természetes személyek igényelhetik, akik 18. életévüket betöltött cselekvőképes magyar állampolgárok és legalább 6 hónapja magyarországi állandó lakóhellyel rendelkeznek,
 •  munkahelyén legalább 3 hónapja folyamatos munkaviszonyban kell állnia, nem állhat próbaidő alatt,
 •  a havi igazolt nettó jövedelme eléri az aktuális nettó minimálbér összegét, vagy az egy háztartásban élő leendő Adós és Adóstárs átlagosan rendelkeznek az aktuális nettó minimálbér 80%-át elérő havi nettó beszámítható jövedelemmel,
 •  a kiváltandó hitelügyletben jelenleg, illetve a hitelkérelem benyújtását megelőző 6 hónapban nincs és nem is volt 30 napot meghaladó fizetési késedelme, tartozása,
 •  kényszereljárás, „magáncsőd” nincs folyamatban és az elmúlt egy évben nem indult ellene,
 •  a Központi Hitelinformációs Rendszerben nincs róla nyilvántartott negatív információ,
 •  telefonos előfizetéssel vagy - amennyiben nincs az Igénylő nevén előfizetés, úgy - telefonos elérhetőséggel rendelkezik.

 

A hitel összege:

 •  Minimális összege: 1.000.000 Ft
 •  Maximális összege: 50.000.000 Ft

 

A hitel futamideje:

 •  A kölcsön futamideje legalább 3 év, legfeljebb 30 év.

 

Kamat, díjak, jutalékok:

 

A Hitelintézet által alkalmazott kamatokat, költségeket illetve díjtételeket, azok számítási módját, esedékességét és mértékét, valamint az elérhető kedvezményeket és az alkalmazott kamatfelár-változtatási vagy kamatváltoztatási mutatót a mindenkor hatályos Piaci kamatozású lakossági jelzáloghitelekre vonatkozó Hirdetmény tartalmazza.

 

Takarék Szabadfelhasználású Hitel Referencia / Fix 5 / Fix 10 kamata választható:

 •  referencia-kamatlábhoz kötött, változó kamatozással, ahol a hitelkamat = referencia-kamatláb (6 havi BUBOR) + kamatfelár összege.
  • Jelen konstrukció keretében a Hitelintézet a hitelt a Magyar Nemzeti Bank honlapján közzétett – 6 havi BUBOR – referencia-kamatlábhoz kötött változó kamatozással és 5 éves kamatperiódusokban rögzített kamatfelárral nyújtja.
  • A referencia-kamatláb kamatperiódus hossza 6 hónap (naptári 6 havonta változik).
  • A kamatfelár-kamatperiódus hossza 5 év.

 

 •  5 éves kamatperiódusokban rögzített kamatozással, amely esetén a hitelkamat az egyes kamatperiódusokon belül állandó, a hitelkamat 5 évente változtatható.
  A kamatperiódus hossza 5 év.

 

 •  10 éves kamatperiódusokban rögzített kamatozással, amely esetén a hitelkamat az egyes kamatperiódusokon belül állandó, a hitelkamat 10 évente változtatható. A kamatperiódus hossza 10 év.

 

A Hitelintézet az ügyleti kamat mértékét a hitel futamideje alatt az egyes kamatperiódusok lejáratát követően (azaz az 5 éves kamatfelár-kamatperiódus, illetve az 5 és 10 éves kamatperiódus lejáratát követően) legfeljebb a kölcsönszerződésben meghatározott, a Magyar Nemzeti Bank honlapján közzétett kamatfelár-változtatási/kamatváltoztatási mutató alkalmazásával számított mértékig módosíthatja.

Hirdetmények