Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet

Számlaváltás

A számlaváltásról

A fizetési számla váltásáról szóló 263/2016. (VIII. 31.) Kormányrendelet alapján:

a pénzforgalmi szolgáltatók egymással együttműködve, a bankszámlavezető pénzforgalmi szolgáltatót váltani kívánó ügyfelet terhelő kötelezettség egy részét magukra vállalva, megkönnyítik a fogyasztónak minősülő Számlatulajdonos számára, az azonos pénznemben vezetett, legalább készpénz be-, és kifizetést, bankszámlák közötti átutalás teljesítését és jóváírását lehetővé tevő fizetési számlái (bankszámlái) között, a rendszeres átutalási megbízások, beszedési felhatalmazások és a rendszeres jóváírások áthelyezését annak érdekében, hogy az ügyfél számlaváltási szándéka minél gyorsabban és egyszerűbben teljesülhessen.

 

Ezek mellett a számlaváltási eljárás során lehetőség van a fizetési számla (bankszámla) megszüntetésének kezdeményezésére, illetve a fizetési számlák (bankszámlák) közötti számlaegyenleg átutalásra is.

 

Számlaváltással kapcsolatban további  tájékoztatás található:

 

 

További információt nyújtunk a 66/510-495 telefonszámon, illetve személyesen bármely kirendeltségünkön.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények