1. Kezdőlap
  2. Takarék Internetbank

Takarék Internetbank

 


Ha az új NETBANK rendszerrel kapcsolatban kérdése van vagy hiba esetén kérjük az Ön számlavezető kirendeltségéhez forduljon elsősorban, melynek elérhetőségei megtalálhatók a főoldal bal oldali ikon sorában (2. ikon: "Fiókhálózat"),


vagy hívja a Békés Takarék Szövetkezet által üzemeltetett      06 (21) 24-24-533      központi ügyfélszolgálati telefonszámot, és ezen belül az 2/1 menüponton keresztül tud segítséget kérni.


Elektra tájékoztatók


 A takarék Internetbank az alábbi linken elérhető: 


 

Internetbank elérés

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Békés Takarék Szövetkezet ezúton tájékoztatja Önt, hogy 2018. június 15-től módosítja az Electra Home Banking szolgáltatás havi üzemeltetési díját.

A módosítás minden Electra Home Banking szolgáltatást igénybe vevő ügyfelünket érinti, a jogelőd Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfeleit kivéve. Esetükben a havi üzemeltetési díj változatlan marad.

2018. június 15-től az Electra Home Banking szolgáltatás havi üzemeltetési díja 1840 Ft + ÁFA összegben kerül megállapításra.

A módosításra az Általános Szerződési Feltételek a Békés Takarék Szövetkezet Home Banking Szolgáltatásához 11.2., illetve 11.4. pontja alapján kerül sor.

A jogelőd Kevermes és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfelei esetében a módosításra az Elektronikus Számlavezetés Általános Szerződési Feltételek 11. pontja alapján kerül sor.

A jogelőd Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet ügyfelei esetében a módosításra az Általános Szerződési Feltételek a Bankszámlák Elektronikus Számlavezetéséhez 11.6. pontja alapján kerül sor.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Általános Szerződési Feltételek szerint a Takarék Szövetkezet a módosított feltételeket elfogadottnak tekinti, ha a Számlatulajdonos a módosított Hirdetmény hatálybalépését megelőzően a Takarék Szövetkezethez írásban nem jelenti be, hogy a módosítást nem fogadja el és ezért a Szolgáltatási Szerződés felmondását kezdeményezi.

A 2018. június 15-től hatályos hirdetmény megtekinthető a Békés Takarék Szövetkezet kirendeltségein, valamint a www.bekestakarek.hu oldalon.

Békéscsaba, 2018. május 28.

 

                                                Békés Takarék Szövetkezet

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 A Békés Takarék Szövetkezet 2018.02.23-tól bevezette a TAKARÉK MobilBank telefonos applikációt.

 

Az Electra7-et használó Ügyfeleink folyamatosan kapják az alkalmazás használatához szükséges tájékoztató SMS-eket, és a kezdeti TelePIN kódokat.

Az alkalmazás segítségével az Ügyfeleink többek között bármikor megnézhetik a számlájuk egyenlegét, módosíthatják a bankkártyáik limiteit, beléphetnek a NetBankba, valamint könnyen megkereshetik a hozzájuk legközelebb eső fiókot, és/vagy ATM-et.

Amennyiben  Ügyfelünknek bármilyen kérdése, problémája lenne az alkalmazással kapcsolatban, a +36-21/24-24-500 telefonszámon elérhető CallCentert hívhatja.

 

Takarék MobilBank segédlet

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

2017.10.26. előtti netb@nk elérhetőségei, mely kizárólag lekérdezést biztosít:

 

Endrőd: https://netbank.tksz.hu/etksz/html/hun/netboss.html?hostcode=532

 

Kondoros: https://netboss.tksz.hu/ekondoros/html/hun/netboss.html

 

Szeghalom: https://netbank.tksz.hu/etksz/html/hun/netboss.html?hostcode=540

 

Gádoros: https://netboss.tksz.hu/egador/html/hun/netboss.html