Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet

Bankgarancia

Hitelintézeti garancia vállalkozása számára. Stabilitást és biztonságot ad vállalkozásának!

A Békés Takarék által határozott időre vállalt, visszavonhatatlan fizetési ígérete arra az esetre, ha a szerződő fél nem vagy nem a vállaltak szerint teljesíti kötelezettségét. A bankgarancia önálló kötelezettségvállalás, a szerződő felek közötti jogviszonytól független és visszavonhatatlan.


A Békés Takarék a Hpt. szerint meghatározott pénzügyi szolgáltatások körében a hitelképes ügyfeleinek bankgaranciát nyújt, illetve bankkezességet vállal forintban.A Bankgarancia célja az ügyfelek által elnyert vissza nem térítendő támogatás fedezettségének biztosítása a támogatást nyújtó részére.

 

A Békés Takarék az Ügyféllel kötött szerződés alapján kötelezettséget vállalhat arra, hogy a bankgarancia levélben meghatározott feltételek – így különösen bizonyos események beállta, vagy elmaradása illetve okmányok benyújtása – esetében és határidőn belül a kedvezményezettnek a megállapított összeghatárig fizetést fog teljesíteni a garancianyilatkozatban vállalt kötelezettségének megfelelően.

 

Igényelhetik:

 

  • egyéni vállalkozások
  • társas vállalkozások
  • szövetkezetek
  • őstermelők


A Békés Takarék vállalkozói hiteleihez szükséges feltételeket a Hiteligénylések általános feltételei nevű dokumentumunkban találja.

 

A konstrukció részletes feltételeit és kondícióit a Vállalkozói hitelek hirdetményében találja.

 

A részletes tájékoztatásért és hiteligénylésért keresse kirendeltségeinket!

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények