Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet

E-BUSINESS számlacsomag

Jelentős számlaforgalmat bonyolító vállalkozások részére. Csökkentse költségeit és intézze Önmaga pénzügyeit!

A bankszámla a számlatulajdonos pénzforgalmának lebonyolítása céljából vállalkozási tevékenységével kapcsolatos kötelezettség alapján nyitható. A vállalkozói bankszámlával készpénz tranzakciókat intézhet, rendszeres és eseti utalásokat fogadhat és indíthat. A bankszámla egyaránt alkalmas a belföldön teljesítendő és a külföldre irányuló, valamint a külföldről érkező átutalások teljesítésére. Az E-BUSINESS számlacsomag a Takarékszövetkezet kiemelt ügyfelei részére létrehozott számlacsomag, rendkívül kedvező tranzakciós díjakkal.

 

 Miért érdemes E-BUSINESS számlacsomagot igénybe venni?

  • Ingyenes számlanyitás
  • Ingyenes készpénz befizetés a számlára
  • Internetbank szolgáltatás havi díja 0 Ft
  • A legkedvezőbb tranzakciós díjak az internetbankon keresztül
  • Otthonról vagy vállalkozása székhelyéről intézheti pénzügyeit


A havi számlavezetési díjért a vállalkozása optimalizálhatja számlájához kapcsolódó költségeit. Számlát nyithat minden olyan vállalkozás, amely havi átlagos 5 millió Ft összegű jóváírt forgalmat bonyolít bankszámláján.

 

Számlanyitásra jogosultak:

 

  • egyéni vállalkozók és egyéni cégek
  • társas vállalkozások
  • szövetkezetek
  • őstermelők, családi gazdálkodók


A számlacsomagban található díjakat és jutalékokat a Vállalkozói számlacsomagok hirdetményében találja.

 

A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálod az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Hirdetmények