Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet

Folyószámlahitel

Vállalkozói számlához kapcsolt hitelkeret. Forint és Euro alapon egyaránt.

A Békés Takaréknál nyitott pénzforgalmi számlához kapcsolódóan lehetősége van a vállalkozásnak folyószámlahitel igénylésére. A Takarék a hitelkeret terhére, annak erejéig, teljesíti mindazon számlatulajdonos által adott megbízásokat, amelyekre egyébként a pénzforgalmi számla egyenlege nem nyújt fedezetet.

 

Kinek érdemes folyószámlahitel igényelni?

 

  • aki szeretné biztonságban tudni vállalkozását
  • akinek nincsenek jelentős, gyorsan mozdítható tartalékai
  • aki egy egyszerűen kezelhető, és bármikor tetszés szerint törleszthető és újra felhasználható hitellel lendítené fel vállalkozását
  • akinek a kiadásai gyorsabban forognak mint a bevételei


Igényelhető hitelösszeg minimuma: 500 000 Ft, maximuma pedig a vállalkozás pénzforgalmától függően kerül meghatározásra.

 

Ebben a konstrukcióban az ügyfélnek csak az igénybe vett hitelkeret után kell kamatot fizetnie. A ki nem használt hitelkeret után csupán egy lényegesen alacsonyabb, rendelkezésre tartási díjat fizet az ügyfél, így minimalizálhatóak a költségei. A hitel kamatát befolyásolja az igénylő vállalása a számlán bonyolított forgalomra vonatkozóan.

 

 

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények