Tisztelt Ügyfelünk!
2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében a Takarékszövetkezetnek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.
A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.
A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében a Takarékszövetkezet köteles szolgáltatásait korlátozni.
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a Pénzmosás menüben, valamint az alábbi linken elérhető, részletes tájékoztatót:
Ügyfél-tájékoztató a kötelező ügyfél-átvilágítás rendjéről!
Tisztelettel:
Békés Takarék Szövetkezet

LIGHT számlacsomag

Kezdő és kis forgalmat bonylító vállalkozásoknak Alacsony számlavezetési díj, kiszámíthatóság!

A bankszámla a számlatulajdonos pénzforgalmának lebonyolítása céljából vállalkozási tevékenységével kapcsolatos kötelezettség alapján nyitható. A vállalkozói bankszámlával készpénz tranzakciókat intézhet, rendszeres és eseti utalásokat fogadhat és indíthat. A bankszámla egyaránt alkalmas a belföldön teljesítendő és a külföldre irányuló, valamint a külföldről érkező átutalások teljesítésére. A LIGHT számlacsomag a kezdő vállalkozások és kis számlaforgalmat bonyolító vállalkozások számára kialakított számlacsomag. Kedvező számlavezetési díj mellett juthat hozzá a számlavezetési szolgáltatásokhoz.

 

Miért érdemes LIGHT számalcsomagot igénybe venni?

 

  • A számlanyitás ingyenes
  • A számla feletti rendelkezők megadása és módosítása díjmentes.
  • Alacsony számlavezetési díj.
  • Minimalizálható és kiszámítható havi költségek.


Ideális választás azon vállalkozások részére, akik csupán néhány átutalást teljesítenek havonta, és bankszámlájukat jórészt a kötelező, adóhatóság felé történő fizetési kötelességük teljesítésére használják.

 

Számlanyitásra jogosultak:

 

  • egyéni vállalkozók és egyéni cégek
  • társas vállalkozások
  • szövetkezetek
  • őstermelők, családi gazdálkodók


A számlacsomagban található díjakat és jutalékokat a Vállalkozói számlavezetés hirdetményében találja.

 A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálod az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

Hirdetmények