1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hiteltermékek
  4. Vállalkozói hitelek
  5. Takarékhitel Folyószámlahitel

Takarékhitel Folyószámlahitel

A Takarékhitel Folyószámlahitel  konstrukciót ajánljuk minden olyan vállalkozói ügyfelünknek, akinek a pénzgazdálkodásukban jelentkező forráshiány miatt átmeneti forgótőke, illetve ezen céllal nyújtott hitelek kiváltására vonatkozó igényük jelentkezik.

A TAKARÉKHITEL FOLYÓSZÁMLAHITEL FONTOSABB JELLEMZŐI:

 

Kölcsönigénylők köre:

 

Legalább 2 teljes lezárt éves működéssel rendelkező devizabelföldi

 

  • a számviteli törvény szerinti éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót készítő vállalkozások (gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek), amelyeknek éves nettó árbevétele eléri a 10 millió Ft-ot, valamint
  • árbevételtől függetlenül a számviteli törvény szerinti éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót NEM készítő, az SZJA szabályai szerint adózó (bevételi nyilvántartást készítő) egyéni vállalkozók, egyéni cégek, őstermelők (ideértve a családi gazdálkodókat és a családi gazdaság tagjait).

 

 A hitel összege:

 

  • legalább: 500.000 Ft,
  • legfeljebb: 50.000.000 Ft (éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót NEM készítő vállalkozások esetén maximum 25.000.000 Ft).

 

A hitel futamideje:

 

  • maximum 12 hónap
  • Hitel devizaneme: HUF

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a Hitelintézet munkatársaihoz, illetve azokat megtalálja a díjtételek, a kamatok mértéke mellett az igénylés helyén a termékekre vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények