Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
BÉKÉS TAKARÉK
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Hiteltermékek
 4. Vállalkozói hitelek
 5. Takarékhitel Folyószámlahitel

Takarékhitel Folyószámlahitel

A Takarékhitel Folyószámlahitel  konstrukciót ajánljuk minden olyan vállalkozói ügyfelünknek, akinek a pénzgazdálkodásukban jelentkező forráshiány miatt átmeneti forgótőke, illetve ezen céllal nyújtott hitelek kiváltására vonatkozó igényük jelentkezik.

A TAKARÉKHITEL FOLYÓSZÁMLAHITEL FONTOSABB JELLEMZŐI:

 

Kölcsönigénylők köre:

 

Legalább 2 teljes lezárt éves működéssel rendelkező devizabelföldi

 

 • a számviteli törvény szerinti éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót készítő vállalkozások (gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek), amelyeknek éves nettó árbevétele eléri a 10 millió Ft-ot, valamint
 • árbevételtől függetlenül a számviteli törvény szerinti éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót NEM készítő, az SZJA szabályai szerint adózó (bevételi nyilvántartást készítő) egyéni vállalkozók, egyéni cégek, őstermelők (ideértve a családi gazdálkodókat és a családi gazdaság tagjait).

 

 A hitel összege:

 

 • legalább: 500.000 Ft,
 • legfeljebb: 50.000.000 Ft (éves beszámolót vagy egyszerűsített éves beszámolót NEM készítő vállalkozások esetén maximum 25.000.000 Ft).

 

A hitel futamideje:

 

 • maximum 12 hónap
 • Hitel devizaneme: HUF

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek vagy hivatalos tájékoztatónak. Részletes információért forduljon a Hitelintézet munkatársaihoz, illetve azokat megtalálja a díjtételek, a kamatok mértéke mellett az igénylés helyén a termékekre vonatkozó Hirdetményben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatban.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények